ДЕЙНОСТИ

 
Нашата дейност е организиране на събития по флористика и цветарско изкуство с развлекателен характер. Целта на събитието е да Ви демонстрира тематични аранжировки с цветя, които Вие сами да пресъздадете.
Всяко арт-събитие има конкретна тема и включва кратка уводна част с информативен характер, полезни съвети и интересни факти. Изработка на собствена аранжировка с помощта на профeсионален флорист по определена за събитието тема. Разговори, дискусии, снимки, вино и почерпка.
Нашият екип от флористи, цветари и художници ще Ви съдейства със съвети, материали, инструменти, съдове, цветя и всичко необходимо, за да създадете цветен дизайн по определени правила. При нас ще изявите своя талант и хоби. Ще се отпуснете в приятна и изискана атмосфера сред цветя, багри и чаша вино. Любознателните участници в развлекателното мероприятие ще имат възможност да получат ценни съвети, свързани с цветарството, отглеждането и поддържате на саксиен и рязан цвят. При нас аранжирането на цветя е изкуство, удоволствие и забавление. Ще изживеете една приятна и разпускаща вечер, като накрая ще си тръгнете приятно заредени от магията на цветята с продукт, който сами сте сътворили.
Ние Ви гарантираме, че ще останете очаровани и доволни с приятно усещане и желание за среща отново в някое от следващите ни флора-арт събития.